Sosiale medier

 

20160511_181356.jpg

En ting jeg stadig har tenkt på etter skaden er at forandring fryder. Det er bare at når flere ikke er villige til å gi meg en ny sjanse finner jeg det synd og jeg blir mer sikker på at jeg må finne en ny plattform. Vi mennesker er jo stadig i endring – bare tenk på hvordan du selv var for et par år tilbake. Mye har endret seg, men jeg er fortsatt meg – bare mer reflektert, med nye og andre verdier. Men har jeg blitt en person andre frykter?

Det virker som at flere sliter med å se hvem jeg er nå og stiller seg mer skeptiske. Jeg har utviklet meg steg for steg gjennom ulike perioder. Selv om jeg har endret meg er jeg fortsatt en glad gutt innerst inne. Når jeg fokuserer på alt jeg har klart å få til igjen etter skaden blir jeg stolt.

En av endringene mine er at jeg har tatt mer avstand fra sosiale medier. Det behøver ikke å bety at jeg er skummel, eller ikke bryr meg om hva andre tenker. Snakk med meg som du gjør til alle andre, som en likeverdig person. Jeg vet jo også at flere er opptatte med livene sine.

Jeg fjernet plutselig flere fra facebook og slettet andre sosiale medier fordi jeg trengte mer ro og ville heller utvikle meg selv for å bli bedre igjen. Folk nå til dags er utrolig opptatte av sosiale medier. Det at jeg ikke har delt like mye på disse plattformene den siste tiden har kanskje ført til at andre stiller seg mer kritiske til hvordan jeg er nå?

Jeg skal også ta noe av denne kritikken selv for jeg var usikker på meg selv tidligere. Jeg følte at enkelte ikke klarte å se meg for den jeg er. Det oste sympati fra ansiktene deres da de pratet til meg som at jeg var et lite barn. Jeg tenker at alle skal få ha sine egne meninger, for jeg orker ikke å overbevise andre om at jeg er meg. Nå er det bare at jeg har fått et helt annet livssyn etter alt jeg har vært gjennom.

På den andre siden når jeg snur det om til det positive er jeg jo også takknemlig over å ha møtt andre og nye fjes som har steppet inn i livet mitt. Disse har vist seg som noen gode støttespillere for meg. De har kommet med gode råd og tips, samtidig som de er gode lyttere. Det å bli hørt og bli sett betyr mye for enhver.

Jeg vet ikke hvor mange som tar seg tid til å lese innleggene mine, men det føles godt å bare få det ut og delt noe ettersom jeg sjeldent møter alle. Dette er bilder fra tidligere fordi jeg ikke har tatt mange nye. Jeg er ihvertfall sikker på hvordan jeg fungerer nå, og det er vel det viktigste tross alt.

Det nærmer seg jul nå uansett! Dette blir en sosial og gledelig tid hvor man ser igjen mange gamle og møter mange nye. Dette er noe jeg gleder meg til! En ting som gjør det mer skummelt ute nå og ikke like positivt er at det begynner å bli glattere og kaldere ute nå.

IMG_20170304_160424.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s