Hverdagslivet

Nå har jeg virkelig fått kjenne på at jeg ikke fungerer slik jeg gjorde før skaden, spesielt med tanke på utholdenheten min… Jeg har jobbet hver hverdag denne uken fra 09:00-14:00 og jeg skulle rekke bussen 08:20.

Jeg får prøve en ny rolle på Kysthospitalet enn hva jeg har hatt der tidligere. Jeg finner det givende å kunne hjelpe andre tilbake til deres mål og har funnet ut at det er en helsefagarbeider jeg tenker å bli.

I tillegg til å jobbe må jeg også holde muskulaturen i kroppen ved like, spesielt kneet og diafragma er viktig for å kunne fungere normalt igjen. Så jeg har satt av minimum 2 ganger i uken til å styrke dette. Hvis jeg ikke holder muskulatur ved like vil det jo svinne, noe jeg erfarte tidligere da jeg ikke fikk beveget på meg og vært like aktiv.

Jeg opplever at dager hvor jeg lever normalt som andre, både jobber, trening og ordner i leiligheten blir utrolig slitsomme. Disse dagene velger jeg som regel et litt lettere måltid, men jeg liker jo å prøve å lage nye og spennende retter også. Da har jeg funnet ut sammen med han som følger meg opp at jeg kan prøve litt kortere dager først for å oppleve mestring, så kan jeg heller øke tiden når jeg føler at jeg har overskudd til det.

Det er sjeldent jeg har overskudd til å gjøre andre ting… Jeg vet at jeg burde finne en hobby eller en interesse jeg kan holde på med, men jeg vet bare ikke hvor jeg skal starte og med hva?

Men én ting som jeg ofte glemmer og bør bli flinkere til å minne meg selv på nå er at jeg ikke kan sammenligne meg selv med hvordan jeg var tidligere selv om jeg ser lik ut. Jeg er jo fornøyd med å være den jeg er nå, men jeg bare savner å ha friheten til å løpe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s