Nytt år, nye muligheter

Da var julen ferdig og vi har trådd inn i et nytt år hvor vi allerede har kommet inn i den tredje uken. Nå skjønner jeg hva de voksne og mer erfarne mener med at tiden går fort!

Jeg fikk gaver til jul som jeg var fornøyd med, men den beste gaven må være gaven jeg har klart å produsere til meg selv: Det å få bedre kontakt med diafragma (pustemuskelen), samt at jeg ikke halter noe lenger. Jeg klarer til og med å ta dype knebøy nå!

Jeg føler meg enda mer normal igjen ettersom jeg har klart å aktivere alle andre muskler i kroppen nå og hodet henger også godt med. Det jeg henger mer igjen på nå er ikke merkbart for andre enn meg selv og de som kjenner meg godt og vet hvordan jeg var før skaden.

Jeg møtte mange gamle kjenninger igjen ved juletider hvor flere sa at de var imponert over meg og hva jeg har klart. Dette er jeg utrolig takknemlig over at de deler med meg og gjør det mer motiverende for meg å fortsette!

Jeg har flere ting som skal skje i år: jeg har søkt på Ridderrennet, jeg har pratet med NAV og andre som følger meg opp om at jeg vil prøve meg på Menn i Helse (dette er en linje som NAV tilbyr), jeg har lyst til å reise snart ettersom jeg har jobbet alle de siste feriene unntatt juleferien hvor jeg traff flere kjente igjen i Horten og jeg snakket om å dra på en Folkehøyskole for å lage et nytt nettverk nå som flere fra tidligere er ferdig med å studere.

Det er siste måneden min på Kysthospitalet nå. Det har vært veldig gledelig for meg å være her igjen nå ettersom jeg har fått bedre kontakt med diafragma som da gir meg mye bedre tale. Hvis det er uforståelig nå er jeg nok bare sliten og trenger hvile.

Annet er at jeg tenker på å kjøpe en leilighet. Dette blir nok i Porsgrunn ettersom her har jeg fått mye god støtte fra kommunen og jeg kjenner noen her, pluss at jeg har familie her.

Håper at alle hadde en fin julefeiring og jeg ønsker alle et riktig vakkert år nå i 2018!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s