Erkjennelse

Ettersom jeg har møtt flere nye og andre fremdeles er usikre til hvem og hvordan jeg er smeller jeg løs med dette:

Jeg har en ervervet hjerneskade.

Det vil si at jeg har blitt tilegnet en hjerneskade etter fødselen, men jeg har jobbet iherdig for å klare å fungere mer normalt eller som flest andre igjen.

Jeg fungerer godt igjen nå, ettersom vi tilpasser omgivelsene våres har jeg vært mer bevisst på hvem jeg omgir meg med. andre som hjelper meg på veien videre og gir meg energi istedenfor å tappe meg. Jeg sliter mer med å bremse ned etter å ha startet på noe. Som mange tenker er bra, men dette er også en svakhet på andre områder.

Som jeg har nevnt tidligere har det vært en lang vei å gå, og jeg har vært gjennom mye. Slapp av! Jeg er fortsatt den samme gutten, men jeg er ikke like rask eller like sikker på meg selv lenger ettersom jeg opplever at andre virker noe usikre og skeptiske til meg.

Det er forståelig, men hvis alle kan spole tilbake og tenke på noe sentralt man har lært: «Den gyldne regel – Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg.»

For jeg ha vært en velfungerende gutt, som husker det meste fra før jeg ble påkjørt. Det kan hende at det er noen minner jeg ikke husker like godt ettersom de ikke har betydd like mye for meg, men langtidshukommelsen min har jeg hatt med meg hele veien. Dette gjelder forøvrig for de fleste, også de som ikke har vært utsatt for en ulykke.

Når jeg ser igjen folk som ikke har sett meg så ofte, får de ofte hakeslepp. Jeg er utrolig stolt over at jeg har kommet dit jeg er nå! Fint om dere spør meg hvis det er noe dere lurer på. «Assumptions is the mother of all fuck ups!»

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s